Bästa MC-Hjälmen

Bäst om MC-hjälm

Det finns många MC-butiker dit du kan vända dig ifall du vill känna och prova olika typer, modeller och märken på MC-hjälmar. De allra bästa MC-affärerna i landet listas här.

Bästa mc-butiker och MC-hjälmar

Du kommer få tips på de främsta mc-butiker inom MC-hjälm och integralhjälm.

Tips när man försöker hitta den bästa MC-hjälmen är att:

  • Integralhjälmen är den säkraste typen av motorcykelhjälm men det skiljer mycket i säkerhet mellan olika hjälmtillverkare.
  • Köp aldrig en MC-hjälm från en okänd asiatisk tillverkare för att den är billig. Det kan vara sista gången du köper något billigt!
  • Läs igenom olika tester av MC-hjälmar innan du bestämmer dig för vilka motorcykelhjälmar som verkar mest intressanta att titta vidare på. Alla tester.
  • Köp bara en MC-hjälm som du har öppet köp på och som du kan skicka tillbaka eftersom du vill helst sitta hemma med hjälmen på huvudet i några timmar för att se att den känns bra.
Prioritet Hjälmbutik Kommentar

1

CDON CDON är den butik som har det största sortimentet av MC-hjälmar i Sverige. Detta gäller alla typer av motorcykel­hjälmar. Detta för att många MC-butiker säljer sin hjälmar via CDON.

2

Sportgym­butiken Sportgymbutiken har en del tuffa och snygga MC-hjälmar.

3

Köp En Scooter Hos Köp En Scooter kan du båda skaffa en scooter, elmoped eller en riktigt bra hjälm.

4

Tradera Du kan köpa begagnade hjälmar på Blocket men detta är en dum idé eftersom hjälmar är färskvara och kan vara skadad trots att det inte syns.

Andra bra MC-hjälmar och mc-butiker

Du kan hitta många billiga MC-hjälmar utanför Sverige. Att köpa något billiga blir ofta dyrt på sikt och detta gäller framförallt med motorcykelhjälmar. Köp din hjälm i Sverige så är det mycket lättare att skicka tillbaka den om den inte känna bra på huvudet.


Hitta en bra motorcykelhjälm hos

Tips på flera bra MC-hjälmar

Här finns några av de allra bästa MC-hjälmarna på marknaden.

Typer av MC-hjälmar

Tillverkare av MC-hjälmar

Här finns bra och kända tillverkare av motorcykelhjälmar


Allt säkert om motorcykelhjälmar

Här kan du hitta allt du behöver veta om MC-hjälmar innan du köper en ny hjälm. Dessutom finns det bilder på tuffa och roliga hjälmar samt alla tester och rekommendationer gällande vilka hjälmar som är säkrast.Meny - MC-hjälm
Till förstasidan på www.mchjalm.seHögst upp på sidan om motorcykelhjälmarLängst ned på sidan motorcykelhjälmar
SverigeEngelskaTesterNyheter